top of page

TAPAHTUMAVIDEO

Videon avulla viestit onnistuneesta tapahtumasta, avajaisista, kilpailuista tai messuista asiakkaille ja sidosryhmillesi. 

Tapahtumavideo on mainio tapa kontaktoida seuraajia sosiaalisessa mediassa tapahtuman jälkeen. Video herättää keskustelua ja sen avulla voit saada lisää sosiaalisen median seuraajia ja tuoda tapahtumallesi lisää näkyvyyttä.

 

Tapahtumavideon avulla tapahtumassa paikalle olleet voivat elää uudelleen tapahtuman huippukohdat, muistella mainioita aikoja ja kääntää katseet jo ensi vuoden tapahtumaan. Samoin he, jotka eivät päässeet paikalle tällä kertaa saavat maistiaisen siitä, mitä ovat menettäneet.

 

Tapahtumavideo on aina myös sijoitus tulevaisuuteen. Edellisen vuoden videomateriaalista voidaan editoida mainos seuraavan vuoden tapahtumaan. Näin lasket seuraavan vuoden tapahtuman mainonnan kustannuksia.

 

Toteutan myös tapahtumien valokuvauksia. Hyvän kuvan edut tapahtuman viestinnässä ovat pitkälti samat kuin videollakin. Ne herättävät keskustelua, tuovat lisää näkyvyyttä ja niitä voidaan käyttää tulevien tapahtumien markkinoinnissa.

 

Kaiken tämän lisäksi ne ovat lähtökohtaisesti halvempi tapa tallentaa ja viestiä onnistuneesta tapahtumastasi kuin video.

 

Tapahtumakuvaus, hääkuvaus, festarikuvaus, juhlakuvaus, messukuvaus, keikkakuvaus, you name it.

Haluatko tallentaa tapahtumasi? Laita viestiä, ja pohditaan yhdessä paras tapa ikuistaa tapahtumasi.

Eikö tämä ollut etsimäsi? Tsekkaa muut palvelumme tästä. 

bottom of page