top of page

KULMAN BLOGI

Tämä on Kulman blogi. Paikka, jossa jaan ajatuksiani videoista, viestinnästä, valokuvaamisesta, mainonnasta ja kaikesta mikä niihin liittyy.

Kiva, että löysit paikalle.

Anchor 1

Kulman Perustaminen

Päivitetty: 22. lokak. 2018
Tervehdys! Mahtavaa, että olet löytänyt tuoreille sivuilleni ja luet nyt tätä blogini ensimmäistä kirjoitusta.


Olen Jyri, Helsingissä asuva entinen turkulainen. Videokuvauskeikkoja olen toteuttanut Helsingissä, Turussa ja Satakunnan alueella. Suurimpia intohimojani ovat elokuvat, video- ja valokuvaus, sekä urheilu. Suurin unelmani on ollut työllistää itseni jonkin itselleni rakkaan asian avulla.


Jalkapallossa en koskaan päässyt vitosdivaria pidemmälle ja Helsingin tenniskeskusten hallisarjoissa eivät liiku kovin suuret palkintorahat, joten valinta oli lopulta aika selkeä. Minun täytyi perustaa oma video- ja valokuvaamiseen erikoistunut tuotantoyhtiö.

Nyt unelmani omasta yrityksestä on viimeinkin tullut toteen. Videotuotannon ja valokuvaamisen monipuolinen työkokemukseni on tällä sivustolla pyritty tuotteistamaan mahdollisimman hyvin, jotta juuri sinä löytäisit omiin tarpeisiisi sopivan paketin. Oli mielessäsi sitten yritysvideo, mainosvideo, tapahtumataltiointi, häävideo tai juhlakuvaus, paras mahdollinen toteutustapa löytyy täältä. Ja jos ei löydy, niin keksitään sellainen sitten yhdessä.


Tällä hetkellä perhoset ja muut ölliäiset ovat täyttäneet vatsani. Nettisivut on julkaistu, yritys potkaistu käyntiin ja alku vaikuttaa jo hyvältä. Tilauksia on tullut omien verkostojeni kautta jo ennen kuin varsinaista myyntityötäkään olen saanut käyntiin.

Näyttääkin siltä, että vaikka video- ja valokuvaajia onkin tässä maassa myymässä osaamistaan kuin makkaroita Jutin grillissä, on monella silti runsaudenpulassa tarvetta juuri Kulman tavalla toimivalle yritykselle.


Kulma on nimittäin pieni, yhden miehen yritys, joka ei luule itsestään liikoja. Se hoitaa homman maaliin keskustellen asiakkaan kanssa yhdessä budjetin, tavoitteet ja odotukset. Yhdessä keskustellen kaikki ovat alusta asti samalla viivalla ja maalin tullaan yhdessä. Kun alusta asti olemme rehellisiä toisillemme, autamme toisiamme ja teemme kaikkemme yhteisen päämäärän saavuttamiseksi, onnistumme tekemään jotain mistä on hyötyä sekä minulle, että asiakkaalle. Yhteistyö, ystävällisyys ja avunanto ovat Kulman ja jokaisen Kulman asiakkaan menestyksen julkinen salaisuus.


Tästä on hyvä lähteä takaisin sorvin ääreen. Olen erittäin onnellinen ja innoissani siitä, että hommat on saatu käyntiin tämän yrityksen osalta. Odotan innolla kaikkia tulevia jännittäviä videoita, joita pääsen tekemään. Uskon, että jatkossakin saan tutustua todella mielenkiintoisiin yrityksiin ja aivan yhtä mielenkiintoisiin ihmisiin niiden takana.


Tästä tulee hyvä.


Jyri Huhtala

23.10.2018
bottom of page